Skaffa gräsklippare till segelklubben

Det är trevligt om det är ordning och reda vid segelklubben. Det underlättar också när ni ska i och ur med båtarna, förutom att det också ger ett bättre intryck. Skaffa en rejäl gräsklippare som hjälper er att hålla gräsmattan och tomten snygg.

Köp gräsklippare

Det finns gräsklippare och så finns det gräsklippare. Vid segelklubbar brukar det vanligtvis finnas mark som en vanlig gräsklippare inte klarar av. Som ner mot vattnet, vid vägen och i utkanten av tomten som gränsar mot ängsmark eller sly. Då är det smart att skaffa en lite rejälare gräsklippare som ni kan sätta bakom en fyrhjuling. På Kellfri hittar du kantklippare, slaghackare och betesputsar för ATV/UTV och fyrhjulingar. Perfekt att använda för större ytor eller där det är för tungt eller svårt för en vanlig gräsklippare. Ett smart sätt att hålla kanterna snygga och hålla undan sly. Förutom att båtklubben använder den själv, kan klubben även tjäna extra pengar genom att hyra ut den till personer som behöver använda en kraftigare gräsklippare på den egna tomten. Sådana gräsklippare passar också till större tomter, så att du kan klippa gräsmattan riktigt snabbt. Gå in på Kellfri och köp en rejäl gräsklippare till segelklubben och spara mycket tid.

Ordning och reda vid segelklubben

Det är mycket roligare att hålla till vid segelklubben om det ser snyggt ut. Det är också ett tecken på att ni tar hand om era båtar, vilket gör att ni blir intressantare för andra båtägare som vill bli medlemmar i en bra segelklubb. Genom att hålla ordning både kring hamnen, klubbhuset och själva tomten så ger det ett mycket bättre intryck och det underlättar också för att saker verkligen ska hålla i längden. Behöver segelklubben få in mer pengar ska ni inte spara in på vården av anläggningen – tvärtom. Att vårda och hålla snyggt underlättar för att saker ska hålla, men också för att ni ska kunna höja medlemspriserna och ändå få fler medlemmar. Det är många som gärna betalar lite extra för att få vara med i en riktigt bra segelklubb. Föreningen handlar ju inte bara om segling, utan även om gemenskap och kontakter. Båtlivet kan ge så oerhört mycket på olika sätt.

Segla

Tack och lov handlar inte segling främst om att klippa gräset eller måla klubbhuset, utan om att segla. Finns det något härligare än att ta ut båten en tidig morgon – känna att det bara är du och segelbåten, fåglarna och tystnaden. En orsak till att så många älskar att segla. Det är också härligt att kunna göra riktigt långa segelsemestrar. Sverige har en oerhört lång kust och många fina skärgårdar att upptäcka. Från Göteborg i väster till Luleå skärgård i norr, och naturligtvis klassikern Stockholms skärgård med hela 20 000 öar som bara väntar på att bli upptäckta.