Spa och segling gör gott för själen

Behöver du en liten retreat? I så fall kan du göra det på allra bästa sätt, nämligen genom att besöka en spaanläggning. Men även en tur med segelbåten kan vara givande för själen. Har du en segelbåt är det därför perfekt att kombinera en tur med den med ett besök på ett spa.

Varför spa?

Att gå på spa är inte något nytt. Sådant har man gjort i flera tusen år och anledningen är densamma som idag, nämligen att må bättre i kropp och själ. Ett dagspa är exempelvis passande för den som bara vill få en snabb behandling över dagen. Det kan innebära att få massage, bada bubbelbad eller få en ansiktsbehandling. Miljön på ett spa är ofta väldigt fridfull, vilket främjar välmåendet.

Varför segelbåt?

Om du har en segelbåt kan du gärna använda den som en form av avkoppling. Det är riktigt bra att komma ut i naturen och bort från städer och andra människor. Dock är det inte fel att ta segelbåten för att besöka ett spa någonstans i landet. Det finns en hel del platser längs med kusten där man kan gå på spa. På så vis får man en riktig retreat för kropp och själ som kan göra gott på riktigt.